Şehit polisin eşi kızına ev kiralamak isterken Ankara'da dolandırıldı!

Amasya'da yaşayan şehit polis memuru Bülent Ay’ın eşi Neslihan Ay, Ankara’da okuyan kızına kiralık ev bulmak isterken 54 bin lira dolandırıldı. Olay, Amasya Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanlığı görevini yürüten Ay’ın internette bir emlak sitesi üzerinden ev aramasıyla başladı.

Şehit polisin eşi kızına ev kiralamak isterken Ankara'da dolandırıldı!
Yayınlanma:

Evi beğenip ev sahibi olduğu iddia edilen kişiyle iletişime geçen Neslihan Ay, telefon görüşmesinde güven sağlanması üzerine 3 aylık kira bedeli olan 54 bin lirayı şüphelinin hesabına havale etti. Ancak, işlem sonrasında tekrar para talep eden şüpheliyle iletişim kurmak istediğinde ulaşamadığını fark eden Ay, dolandırıldığını anladı.

aa-20240925-35733621-35733619-sehit-esi-ogrenci-kizina-ev-kiralamak-isterken-dolandirildi.jpg

POLİSE BAŞVURDU, DİKKAT ÇEKTİ

Olay sonrası hemen polise başvuran Ay, dolandırıcıyla ilgili şikayette bulundu. Gazetecilere konuşan Ay, yaşadığı durumu “Şaşkınlık içindeyiz, çok üzgünüz” sözleriyle ifade etti. Şüphelinin kendisinden tekrar para istemesinin ardından kuşkulanmaya başladığını belirten Ay, “Telefonlar açılmıyor, orada öyle bir bina yok, orada öyle bir ev yok. Şikayetçi oldum, emniyete gittim suç duyurusunda bulundum, siber suçlara başvurdum. Arkadaşlar, böyle vakalarla bu kişinin birçok kaydının olduğunu, yakalama kararının olduğunu söylediler. Gerçekten şehidin çocuğunun parasını yiyebilecek kadar kötü insanların olabileceği bir dünyada, insanlar daha dikkatli olmalı” dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.