Şentepe'ye Rüştü Asyalı Kütüphanesi

Yenimahalle Belediyesi, Şentepe'de gerçekleştirdiği yatırımlara devam ediyor. Bu kapsamda Rüştü Asyalı Kütüphanesi'nin Tepekule Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törenle açılışı gerçekleşti.

Şentepe'ye Rüştü Asyalı Kütüphanesi
Yayınlanma:

Ergenekon Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar’ın yanı sıra çeşitli siyasi parti temsilcileri, STK yetkilileri, muhtarlar, okul öğretmenleri ve öğrencileri de katıldı. Toplamda 10. kütüphane olan Rüştü Asyalı Kütüphanesi, bölge gençlerine ders çalışma ve kitap okuma imkanı sunacak.

kut3.jpg

Başkan Yaşar, açılışta yaptığı konuşmada Yenimahalle'nin eğitime büyük destek verdiğini vurgulayarak, bölgede eğitim kalitesini artırmayı amaçladıklarını belirtti. Özellikle evde ders çalışma imkanı bulamayan gençlere sağladıkları kütüphane hizmetinin yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Başkan Yaşar, bölgedeki eğitim desteğinin artarak devam edeceğini, Cumhuriyet Akademisi içinde yer alacak 11. kütüphanenin yakın zamanda hizmete gireceğini sözlerine ekledi. Açılışın ardından Başkan, gençlerle bir araya gelerek kütüphanedeki kitapları inceledi ve gençlerin beğenisini kazandı.

Yenimahalle Belediyesi'nin, bölgedeki gençlerin daha donanımlı bir şekilde yetişmesi için eğitim alanında hizmetlerine devam edeceği belirtildi."

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.