Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan vatandaş mesaisi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaş ve esnafla buluşmaya devam ediyor. Hafta sonu, İstasyon, Mareşal Çakmak, Andiçen ve Atatürk Mahallelerini ziyaret eden Ercan, vatandaşın istek ve şikayetlerini dinledi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan vatandaş mesaisi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçeyi adım adım gezerek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geliyor. Mahalle ziyaretlerinde Sincanlıların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ercan, sıcak çay sohbetlerine katılarak gönüllere dokunuyor. Gençlerle de bir araya gelen Ercan, onlara geleceğe dair tavsiyelerde bulunarak fikir alışverişinde bulunuyor.

kiraathane-ziyaret-2-1.jpg

Hafta sonu İstasyon, Mareşal Çakmak, Andiçen ve Atatürk mahallelerini ziyaret eden Başkan Ercan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Ziyaretlerde esnafa hayırlı işler dileyen Ercan, "Mahalle sakinleri ile selamlaşıp, yeni açılan işletmeleri ziyaret ederek esnaflarımıza hayırlı işler temennilerimizi ilettik. Günün her saati hemşehrilerimizle bir aradayız. Söz verdiğimiz gibi her zaman yanınızdayız." dedi.

vatandaslarla-bulusma-2.jpg

GENÇLERİN VAZGEÇİLMEZİ MİLLET KIRAATHANELERİNE ZİYARET

Sincan’da sayısı 13’e ulaşan millet kıraathaneleri, gençlerin vazgeçilmez mekanları haline geldi. Başkan Ercan, her fırsatta kıraathanelerde öğrencilerle bir araya geliyor. Merkez Millet Kıraathanesi’nde ders çalışan gençlerle buluşan Ercan, "Saat ve gün fark etmeksizin burada ders çalışan gençlerimizi görmek bizim için gurur ve mutluluk vesilesi. Hepsine başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

kiraathane-ziyaret.jpg

Başkan Ercan'ın bir sonraki durağı ise Kahve Konağı oldu. Burada vatandaşlarla çay sohbetine katılan Ercan, gençlerle de keyifli bir hasbihal gerçekleştirdi.

kiraathane-ziyaret-2.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.