Soğuksu Milli Parkı bayramda doldu taştı!

Kurban Bayramı tatilini doğa ile iç içe geçirmek isteyen vatandaşlar, Ankara'nın gözde mekanlarından Soğuksu Milli Parkı'na akın etti. Park girişinde oluşan uzun araç kuyrukları, bayram coşkusunu doğada yaşamak isteyenlerin yoğun ilgisini gözler önüne serdi.

Soğuksu Milli Parkı bayramda doldu taştı!
Yayınlanma:

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen bazı vatandaşlar memleketlerine ya da tatil bölgelerine giderken, Başkent Ankara'da kalanlar ise kentin park ve mesire alanlarında piknik yapmayı tercih etti.

ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTURULDU

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yer alan Soğuksu Milli Parkı, temiz hava ve piknik yapmak isteyen ailelerin gözde noktalarından biri oldu. Ancak parka girişte yaşanan yoğunluk, vatandaşların saatlerce beklemesine neden oldu. Tek şerit halinde uzanan kilometrelerce uzunluğundaki araç kuyruğu, drone ile görüntülendi.

millipark.jpg

Sıranın kendisine gelmesini bekleyen bir vatandaş, “İleride bir kaza mı olmuş bilmiyorum. Bütün Ankara buraya gelmiş. Merak ettiğimiz için biz de geldik. Aslında bizim mahallede de güzel yerler vardı ama bayramda hiçbir yere ayrılamadık. Herkesin bayramını kutluyorum,” şeklinde konuştu.

Soğuksu Milli Parkı'ndan otobüsle ayrılmak isteyen vatandaşlar ise duraklarda yoğun kalabalıklar oluşturdu. Gelen otobüslerin kapasitesinin dolması nedeniyle bazı vatandaşlar saatlerce otobüs beklemek zorunda kaldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.