SONAR şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, Etimesgut anketini açıkladı: Enver Demirel mi Erdal Beşikçioğlu mu? "O aday atak yaptı"

Yerel seçimlere sayılı günler kala, SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, 31 Mart seçimleri için yapılan anket sonuçlarını dün canlı yayında duyurdu.

SONAR şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, Etimesgut anketini açıkladı: Enver Demirel mi Erdal Beşikçioğlu mu? "O aday atak yaptı"
Yayınlanma:

En çok merak edilen iki büyükşehir olan Ankara ve İstanbul'un net anket sonuçlarını birkaç gün içinde açıklayacağını belirten Bayrakçı, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun 2.5 puan önde olduğunu ifade etti. Ayrıca, Ankara'nın Etimesgut ilçesiyle ilgili de anket sonuçlarını paylaştı.

Bayrakçı, CHP adayı Erdal Beşikçioğlu'nun son dönemde iyi bir performans sergilediğini belirtirken, Cumhur İttifakı Adayı mevcut Belediye Başkanı Enver Demirel'in yüzde 43.7 ile ilk sırada olduğunu ve CHP Adayı Erdal Beşikçioğlu'nun ise yüzde 41.1 oy oranıyla takipte olduğunu aktardı. Ankete göre İYİ Parti Adayı Hilmi Özer yüzde 4.1, Yeniden Refah Partisi Adayı Abdülkadir Baloğlu yüzde 2.5, Zafer Partisi Adayı yüzde 2 ve DEM Parti Adayı ise yüzde 1.3 oy oranına sahipti. Anket, 33 mahallede toplam 2 bin 674 kişi ile gerçekleştirilmişti.

etimseg.jpg

SONAR, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem ilk tur hem de ikinci turda seçim sonucuna en yakın anketleri açıklayan şirket olmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.