Sürücüler dikkat! Kızılcahamam- Ankara yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor!

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-46. kilometrelerinde (Akıncılar Köprülü Kavşağı) bölünmüş yolun iki yönü de trafiğe kapatıldı. Ulaşım servis yollarından kontrollü bir şekilde sürdürülüyor.

Sürücüler dikkat! Kızılcahamam- Ankara yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor!
Yayınlanma:

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları (Bolu Dağı geçişi) İstanbul İstikametinde tünel portal yapısını uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-46. kilometrelerinde (Akıncılar Köprülü Kavşağı) bölünmüş yolun iki yönü de trafiğe kapatıldı. Ulaşım servis yollarından kontrollü sürdürülüyor.

Kavşağın sağ kolunun trafiğe kapatılması sebebiyle Ankara yönünden gelen araçların otoyol ve TUSAŞ yönüne gidebilmesi için bir sonraki Veteriner Köprülü Kavşağı'ndan dönüş yapması, otoyol ile TUSAŞ yönünden gelen araçların Kahramankazan yönüne gidebilmesi için Saray Köprülü Kavşağı'ndan dönüş yapması gerekiyor.

İzmir Çevre Otoyolu'nun Ankara Caddesi Çiğli istikameti 0-1. kilometrelerinde bağlantı kolunda genleşme derzi onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle yol 26 Ağustos-16 Eylül arasında araç trafiğine kapatılarak ulaşım Altınyol'dan yapılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.