TEKEV Başkanı Erdoğan Özen ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar’ı ziyaret etti

Teknik Eğitim Vakfı (TEKEV) Başkanı Erdoğan Özen ve beraberindeki heyet ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar’ı ziyaret etti.

TEKEV Başkanı Erdoğan Özen ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar’ı ziyaret etti
Yayınlanma:

Teknik Eğitim Vakfı (TEKEV) Başkanı Erdoğan Özen ve beraberindeki heyet ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar'a tebrik ziyaretinde bulundu.

img-8215.jpg

TEKEV Genel Başkanı Erdoğan Özen ziyaret sırasında ANKESOB (Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Hüseyin Ar'a başarılarının devamını dileyerek, "Teknik Eğitim Vakfı olarak mesleki eğitime ilişkin projeler geliştirmek, uygulanmasını sağlamak ve sonuçlarını görmek adına önemli projeler üzerinde çalışmalarımız sürdürüyoruz. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (ANKESOB) mesleki ve teknik eğitime büyük önem verdiğini biliyoruz. Bundan sonra da mesleki eğitimin sektörlerle güçlenmesi adına birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

img-8253.jpg

ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar da TEKEV heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye'de mesleki eğitimi desteklemek ve geliştirmek için ortaya koydukları son derece önemli çalışmaları ANKESOB olarak takdirle karşıladığımız mesleki teknik eğitim alanında birbirinden değerli uzmanlardan oluşan Erdoğan Özen başkanlığındaki TEKEV heyetinin ANKESOB Başkanlığı görevine başlamam vesilesiyle gerçekleştirdikleri ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Nazik tebrik ziyaretiniz ve kıymetli hediyeniz için sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Mesleki eğitim her zaman önceliğimiz. İş piyasalarında sektörlerimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın ihtiyaç duyduğu eleman talebi , aranan eleman olarak tabir ettiğimiz insan gücü kaynağı için mesleki eğitim noktasında işbirliğine ve destek vermeye her zaman hazırız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.