"Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek" projesine Çankaya Belediyesi'nden destek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) "Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek" projesine Çankaya Belediyesi'nden anlamlı bir destek geldi.

"Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek" projesine Çankaya Belediyesi'nden destek!
Yayınlanma:

Başkentteki öğrencilerin daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim alabilmesi için iki belediye güçlerini birleştirerek Çankaya bölgesindeki okullarda kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor.

ABB’nin başlattığı kampanya kapsamında, ilkokul, ortaokul ve liselerde hafta sonları ücretsiz temizlik hizmeti sunuluyor. Talepte bulunan okullarda gerçekleştirilen bu çalışmalar, eğitim kurumlarının daha hijyenik koşullara kavuşmasını sağlarken, öğrencilerin sağlığını korumayı da hedefliyor. Bu süreçte Çankaya Belediyesi, kendi sınırları içindeki okullara destek sağlayarak, eğitim ortamlarının iyileştirilmesine önemli bir katkıda bulunuyor.

DÖRT OKULDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Çankaya Belediyesi, ABB temizlik ekipleriyle koordineli bir şekilde ilçede bulunan Hoşdere, Cebeci, Çayyolu ve Ayrancı semtlerindeki dört okulda temizlik faaliyetlerini sürdürdü. Okulların tuvaletlerinden sınıflara, koridorlardan bahçelere kadar her alan titizlikle temizlenerek öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim görmesi hedeflendi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.