Kahramankazan Belediyesinde TOGG gitti, AUDİ geldi!

CHP'li Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, göreve geldiğinde belediyenin borçlarının çok fazla olduğunu dile getirirken, önceki dönem alınan elektrikli TOGG'u kullanmak yerine yaklaşık 7 milyon TL değerinde 4.0 AUDI marka bir makam aracı tercih etti. İşte detaylar…

Kahramankazan Belediyesinde TOGG gitti, AUDİ geldi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sosyal medyada yer alan haberlere göre, CHP Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, göreve geldiği ilk günlerde yaptığı açıklamalarda, belediyenin ciddi borç yükü altında olduğunu ve mali disiplini sağlamak için çeşitli önlemler alacaklarını belirtmişti. Ancak, Çırpanoğlu'nin yüksek maliyetli bir makam aracı tercih etmesi, bu açıklamalarla çelişen bir durum olarak değerlendirildi.

ELEKTRİKLİ TOGG YERİNE LÜKS AUDİ

Çırpanoğlu, önceki dönem belediye yönetimi tarafından alınan çevre dostu ve yerli üretim elektrikli TOGG marka aracı kullanmak yerine, yaklaşık 7 milyon TL değerindeki 4.0 AUDİ marka makam aracını seçti. Bu tercih, özellikle ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlar arasında tepkiye neden oldu.

GENİŞ YANKI BULDU

Başkan Çırpanoğlu'nun bu kararı, sosyal medya ve çeşitli platformlarda geniş yankı buldu. Birçok vatandaş, belediyenin borçlarını öne süren bir başkanın, böylesine yüksek maliyetli bir makam aracı kullanmasını eleştirdi. Öte yandan, bazı kesimler ise başkanın işlerini daha etkin bir şekilde yürütebilmesi için böyle bir araca ihtiyaç duyabileceğini savundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.