Turan Güneş Bulvarı'ndaki üst geçit tamamlandı, kaldırımlar ise hâlâ beklemede

Ankara’nın yoğun trafik bölgelerinden biri olan Turan Güneş Bulvarı’nda yapımı geçtiğimiz günlerde tamamlanan üst geçidin kaldırımları hâlâ tamamlanmadı. Geçiş kolaylığı ve trafik güvenliğini artırması beklenen üst geçit, çevre sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken; eksik kalan yaya yolları için vatandaş hızlı hareket edilmesini bekliyor.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki üst geçit tamamlandı, kaldırımlar ise hâlâ beklemede
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Turan Güneş Bulvarı'ndaki üst geçidin tamamlanmasının ardından, yaya kaldırımlarının hâlâ bitirilmemesi, bölge sakinleri tarafından endişeyle karşılandı. Trafik güvenliğini artırması ve geçiş kolaylığı sağlaması beklenen bu proje, kaldırımların eksikliği nedeniyle vatandaşların memnuniyetsizliğine neden oluyor. Ankara Büyükşehir Belediyesinden hızlı adım atmasını bekleyen vatandaşlar, "Üst geçit için teşekkür ediyoruz ama kaldırımların da bir an evvel tamamlanması gerekiyor, buradan geçerken zorluk yaşıyoruz." sözleriyle taleplerini dillendirdi.

1-5-001.png

VATANDAŞLAR ENDİŞELİ: KALDIRIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Üst geçidin tamamlanmasına rağmen, yaya kaldırımlarının hâlâ inşaat aşamasında olması, özellikle yaşlılar ve çocuklar için güvenlik endişesi yaratıyor. Günlük olarak bu yolu kullanan vatandaşlar, kaldırımların tamamlanmaması nedeniyle yolda yürümek zorunda kaldıklarını belirterek Ankara Büyükşehir Belediyesinden sürecin hızlandırılmasını talep ediyor.

1-4-001.png

TRAFİK RAHATLADI, YAYA GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE

Üst geçidin tamamlanması, araç trafiğinde önemli bir rahatlama sağlarken, eksik yaya yolları nedeniyle yaya güvenliği tehlikede olmaya başladı. Özellikle akşam saatlerinde aydınlatma yetersizliği olan bazı yerlerde kaldırımların olmaması, kazalara davetiye çıkarıyor.

1-3-001.png

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.