Turgut Altınok’tan adaylık sonrası AK Parti İl Başkanlığı’nda ilk açıklama geldi: "Ankara'da ok gibi hizmetler yapacağız"

Turgut Altınok’tan Ankara adaylığının resmi olarak açıklanması sonrası AK Parti İl Başkanlığı’nda ilk açıklama geldi.

Turgut Altınok’tan adaylık sonrası AK Parti İl Başkanlığı’nda ilk açıklama geldi: "Ankara'da ok gibi hizmetler yapacağız"
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adayları açıklamasından sonra AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı oldu. Turgut Altınok adaylık açıklamasından sonra AK Parti Ankara İl Başkanlığı önünde açıklama yaptı.

Altınok, “Ankara’da 5 yıl aradan sonra ok gibi hizmetler yapacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler öncesi büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok’tan ilk açıklama AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nda geldi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'dan da açıklama geldi.

Özcan şunları söyledi: "Bugün kutlu bir günün arefesindeyiz. Bugün istikbal için yola çıkmanın arifesindeyiz. Bugün Ankara bizim, hepimizin demenin arifesindeyiz. Bugün Ankara bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir demenin arefesindeyiz. Bugün yeniden icraata susamış Ankara'mızı Türkiye yüzyılına yakışır inanmışlığın arifesindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve liderimizin takdirleriyle Cumhur İttifakımızın ortak kararı teşkilatımızın aldığı takdir, aziz milletimizin yarenliği ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok başkanımızla yola çıkıyoruz. Bizim tek ajandamız olacak. O da Ankara. Bizim aklımız, kalbimiz özümüz ve sözümüz sadece Ankara olacak. Bizimle aynı Ankara hayali kuranlara inanıyorum ki bunu gerçekleştirmek için canla başla çalışacak."

g.jpg

ALTINOK: "ANKARA'YI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'ye Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Mustafa Destici Beyefendi'ye ve Cumhur İttifakı Teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Ankara Milli Mücadelemizin merkeziydi. Ankara medeniyet ve kültür şehri. Başkentimizi Cumhuriyetimizin ikinci 100 yılını hazırlayacak olmanın şeref ve gururunu taşıyorum. Başkanlığım süresince tek önceliğim 1994’te göreve geldiğimizde Ankara'da en çok gecekonduda yaşayan insanlarımızın olduğu ilçe Keçiören ilçesiydi. Yani bir gecekondu şehrinden bir dünya şehri meydana getirdik. Çöplüklerin gül bahçesi olduğu, kayalıkların şelalelerle dolduğu Türkiye'de örneği olmayan bir belediyecilik hizmeti verdik. Az bir bütçeyle Türkiye'nin en çok yeşil alanı, parkı olan belediyenin en çok spor tesisi olan belediyesini yaptık, mühim işler yaptık. Nüfusu, Ankara'mızın altıda biri. Bütçemiz büyükşehir belediyesinin 45’te biridir. Fakat 45’te bir bütçeyle Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden daha çok iş, eser ve hizmetler yaptık. Ve bir gecekondu şehrinden Ankaramızın turizm merkezi olan birçok güzelliklerin merkezi olan bir şehrin inşaatı ile Ankaramızın makus tarihini değiştirdik. Hangi partiye oy verirsek verelim kullanacağınız oy bugünümüze geleceğimize, çocuklarımıza, torunlarımıza kullanacağımız oy olacaktır. Hangi siyasi partiye mensup olursak olalım Ankara'da bir gerçek var. Ankaramızın 5 yılı maalesef boş yıl olmuştur. Çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz, toplumun her kesimiyle cumartesi demeden, pazar demeden, bayram demeden tatil demeden tatil demeden şehrimizin her köşesinde gönüllere dokunduk. Yani Altınok makamda değil, sokaklarda oldu. Rabbim nasip ederse inşallah yine biz makamların değil, sokakların ve halkın hizmetkarı olacağız. Ankaramızı hak ettiği yere taşıyacağız.

ALTINOK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ÇALIŞANLARINA SESLENDİ

Buradan bir de büyükşehir belediyesinde çalışan ve personel kardeşlerime sesleniyorum. Hiç kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamayacağız. Gönlünüz rahat olsun. Maaşlarınız düşük. Bunu dillendirdim. Maaşlarınıza da biraz zam yaptılar. Şu an Büyükşehir Belediyemizdeki birçok genel müdürlükteki veya kurumlarındaki, birimlerindeki işçilerimizin aldığı maaşları biliyoruz. Verilen zam gecikmiş olan bir zamdır. Üstelik de Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan işçi kardeşlerimizin maaşlarına zam yapacağız."

Konuşmasını sonlandıran Turgut Altınok, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları Keçiören'de bulunan Kalaba Kent Meydanı'na davet etti.

r.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.