Turgut Altınok'tan Ankara için 'Türk Tarih Yolu' projesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın tarihi ve kültürel dokusunu canlandırmak için önemli projelerini açıkladı.

Turgut Altınok'tan Ankara için 'Türk Tarih Yolu' projesi!
Yayınlanma:

Turgut Altınok; Hıdırlık Tepe, Hacı Bayram, kale, Samanpazarı, Atpazarı ve İtfaiye Meydanı gibi semtlerde gerçekleştirecekleri "Türk Tarih Yolu" projesiyle Ankara'nın tarihini yeniden canlandırmayı hedefliyor.

Altınok'un ifadelerine göre, bu projenin hayata geçirilmesiyle Ankara'nın merkezi olan Hıdırlık Tepe'nin yanı sıra diğer tarihi ve kültürel mekanlar da canlanacak. Bu sayede Ankara, yerli ve yabancı turistleri çekme potansiyeline sahip olacak.

Ancak Altınok, Ankara'nın şu anki durumundan endişe duyduğunu ve kent yönetiminin sorunları çözemeyecek bir noktaya geldiğini belirtti. Altınok, trafik ve ulaşım gibi önemli alanlarda yaşanan sıkıntıların çözümü için adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

Ankara'nın büyük bir kasabaya dönüştüğünü dile getiren Altınok, bu durumun devam etmesinin Ankara için sürdürülemez olduğunu ifade etti. Altınok'un liderliğindeki belediye yönetimi, Ankara'nın yeniden büyükşehir kimliğine kavuşması ve turizm potansiyelini artırması için seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.