Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin'in adaylık başvurusu reddedildi

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, başkanlık adaylığı için yaptığı başvurunun kabul edilmediğini açıkladı.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin'in  adaylık başvurusu reddedildi
Yayınlanma:

21 yıldır federasyonun başkanlığını yürüten Metin Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek genel kurul için gerekli olan 130 destek imzasını değerlendirme komisyonuna sunduğunu belirtti.

Şahin, komisyonun imzaların çoğunu çeşitli sebeplerle kabul etmediğini ifade etti.

Şahin, hukuki haklarını kullanarak durumu itiraz edeceğini kaydederek, "Bu durumu yönetmelik ve ana statüye uygun olmadığı gerekçesiyle tahkim kuruluna götüreceğiz. Tahkim kurulu konuyla ilgili toplanıp kararını verecektir. Bu süreçte tahkim kurulunun en doğru ve adil kararı vereceğine inancımız tamdır." dedi.

Başkan, destekçileriyle birlikte genel kurulda yer alarak iradelerini yansıtacaklarını belirterek, "Sizlerin desteğiyle genel kurulda seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Tüm kardeşlerimizle birlikte sonuca ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Metin Şahin'in, federasyon başkanlığı için gösterdiği azim ve kararlılık, tekvando camiasında dikkat çekiyor. Şahin’in başkanlık sürecinin nasıl sonuçlanacağı, spor dünyasında merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.