Üretim ve istihdamın yeni merkezi: Kahramankazan

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerine başlayacak olan Artı Endüstriyel Elektronik A.Ş.'nin yeni tesisinin temel atma törenine, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt katıldı.

Üretim ve istihdamın yeni merkezi: Kahramankazan
Yayınlanma:

Sanayi bölgesi, Kahramankazan'da bulunan yüzlerce firmaya ev sahipliği yapmaya ve yeni yatırımlar çekmeye devam ediyor.

30 yıllık deneyimiyle elektronik güç dağıtımı, radar sistemleri ve endüstriyel projelerde savunma sanayisine hizmet sunacak olan Artı Endüstriyel Elektronik A.Ş., Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Baykurt’un da katılımıyla yeni hizmet binasının temelini attı.

istihdam-ve-uretimin-merkezi-kahramankazan-4.gif

İSTİHDAM VE ÜRETİME KATKI

Başkan Yardımcısı Baykurt, yeni kurulacak fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı ve şantiye sahasında incelemelerde bulundu. Ankara'nın sanayi alanındaki en iddialı ilçelerinden biri olma yolunda ilerlediklerini belirten Baykurt, Kahramankazan’ın konum avantajıyla sanayi yatırımları için ideal bir bölge olduğunu ifade etti. Üretim ve istihdamı destekleyen projelere devam edeceklerini vurgulayan Baykurt, fabrikanın hayırlı olmasını temenni etti.

istihdam-ve-uretimin-merkezi-kahramankazan-2.gif

Toplamda 4 bin 500 metrekare temel ve 15 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan bu yeni tesisin, yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.