Uygun fiyatlı et satışları bu tarihte bitiyor

Başkent Market ve Başkent Mobil Market, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen taze, kaliteli ve hijyenik et ürünlerini vatandaşlara uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Ramazan ayında başlayan uygun fiyatlı et satışı, 5 Nisan tarihinde sona erecek.

Uygun fiyatlı et satışları bu tarihte bitiyor
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilerin yanında olmaya özen gösteriyor. Başkentlilerin taze, güvenilir ve hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla 7 Başkent Market ve Başkent Mobil Market otobüsü, uygun fiyatlı et satışını 5 Nisan tarihine kadar sürdürecek.

Başkent Mobil Market, başlatıldığı günden beri büyük ilgi görüyor. Uygun Fiyatlı Et Satışı, Kızılay, Batıkent Atlantis, Etimesgut, ASKİ, Şafaktepe, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve GİMAT olmak üzere toplam 7 Başkent Market’te gerçekleştirilirken, çevre ilçelerde ise Başkent Mobil Market aracılığıyla vatandaşlara uygun fiyatlı et sunuluyor.

Başkent Mobil Market aracı, 3-4 ve 5 Nisan tarihlerinde uygun fiyatlı et satışı yapacak son adreslere ulaşacak. Program şu şekilde:

  • 3 Nisan Çarşamba: Çamlıdere İlçe Meydanı, 10.00 - 17.00
  • 4 Nisan Perşembe: Hasanoğlan İlçe Meydanı Merkezi, 11.00 - 17.00
  • 5 Nisan Cuma: Balâ İlçe Meydanı Merkezi, 10.00 - 17.00

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.