Vali Vasip Şahin'in gündemi yoğun: Önemli misafirleri ağırladı!

Ankara Valisi Vasip Şahin, bugün makamında çeşitli ziyaretçileri kabul ederek sektör ve çevre ile ilgili konuları ele aldı.

Vali Vasip Şahin'in gündemi yoğun: Önemli misafirleri ağırladı!
Yayınlanma:

Vali Vasip Şahin, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Görüşmede, Ankara'nın ticari durumu, ekonomik gelişmeler ve sektörle ilgili güncel konular değerlendirildi.

Vali Şahin, Ankara'nın ticaret ve ekonomi alanındaki potansiyelini artırmak için işbirliğinin önemine vurgu yaptı ve ATO'nun çalışmalarını desteklediklerini belirtti. Başkan Gürsel Baran ise Ankara'nın ticari faaliyetlerini daha da ileriye taşımak için Vali Şahin'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Çevre Haftası Kapsamındaki Görüşme

Vali Vasip Şahin, Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla da çeşitli heyetleri kabul etti. Bu kapsamda İlgili Vali Yardımcısı Gürsoy Osman Bilgin, Çevre Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacihaliloğlu ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Görüşmede, çevre koruma, sürdürülebilirlik ve çevre bilincinin artırılması konularında yapılan çalışmalar ele alındı. Vali Şahin, çevrenin korunmasının gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına büyük önem taşıdığını vurguladı. Türkmen Hacihaliloğlu ise çevre haftası etkinlikleri ve çevre bilincini artırmak için yapılan projeler hakkında bilgi verdi.

VALİ ŞAHİN'DEN ORTAK ÇALIŞMA VURGUSU

Her iki görüşmede de Vali Vasip Şahin, hem ticaret hem de çevre konularında ortak çalışmaların önemine dikkat çekerek, Ankara'nın gelişimi ve çevre duyarlılığının artırılması için tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti. Ankara’nın hem ticaret hem de çevre alanında ilerlemesi için atılacak adımların destekleneceğini ifade etti.

Vali Şahin'in kabul ettiği heyetler, görüşmelerin ardından Vali Şahin'e misafirperverliği ve destekleri için teşekkür ederek makamdan ayrıldılar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.