Vatandaş kışlık bakım için sanayiye akın etti

Organize sanayi bölgeleri ile meşhur Ankara, kış aylarının gelmesiyle beraber sanayilerinde yoğunluk yaşanıyor. Araç bakımını yaptırmaya gelen vatandaşlar, kışa hazırlık yapıyor. anadolugazete.com.tr sanayinin nabzını tutuyor.

Vatandaş kışlık bakım için sanayiye akın etti
Yayınlanma:

Türkiye’nin en önemli organize sanayi bölgelerine ev sahipliği yapan Ankara, kış aylarının gelmesiyle beraber sanayi bölgelerinde yoğunluk yaşanıyor. Kısa hazırlık yapan vatandaşlar araç bakım istasyonlarına akın etti.

tragf.gif

ARALIKTAN ÖNCE BAKIM YAPILMALI

Bölgenin ve Türkiye’nin en önemli organize sanayi bölgelerine sahip Ankara’ya hem çevre illerden hem de ilçelerinden gelen vatandaşlar araç bakımı yaptırmak için sanayi bölgelerine akın etti. Ankara gibi kış şartları zorlu geçen illerde araç bakımlarının zamanında yapılması gerektiğinin altını çizen ustalar, vatandaşın araç bakımlarını aralık ayının ilk haftasından önce yaptırmaları gerektiği uyarısında bulundu. Ustalar hem bakım yoğunluğuna kalmamaları hem de araçlarının kışa sağlıklı girebilmesi için acele edilmesi gerektiğini ifade etti.

rot.gif

EKONOMİ SANAYİYİ DE VURDU

Son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar araç parçalarını ve araç bakım istasyonlarını da vurdu. Kışlık lastik değişimi, yağ bakımı ve antifriz değişikliğine yönelen vatandaşlar, araç bakım fiyatlarının ve işçilik ücretlerinin artması ile beraber zorluk yaşıyor. Araçların bakımını yapan ustalar, vatandaşların yaşadığı aynı problemleri kendilerinin de yaşadıklarını dile getirdi. anadolugazete.com.tr olarak sanayide görüşlerini aldığımız ustalar, geçtiğimiz yıllara göre bakıma gelen araç sayısında düşüş yaşadığını ama kış aylarının gelmesiyle beraber bu sayının giderek artacağını belirtti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.