Yenidoğan çetesinin fiyat listesi ortaya çıktı!

Türkiye, SGK’yı dolandırmak amacıyla kurulan bir yenidoğan çetesinin dehşet verici faaliyetleriyle sarsıldı. Çete, yanlış tedavi uygulamaları sonucunda birçok bebeğin hayatını kaybetmesine yol açarak, kamuoyunun tepkisini üzerine çekti.

Yenidoğan çetesinin fiyat listesi ortaya çıktı!
Yayınlanma:

Yenidoğan çetesi, sezaryen doğum için 27.500 lira, normal doğum için ise 15.500 lira talep ediyordu. Doğum paketi, hastanede 4 gün yatış süresiyle birlikte sunulurken; bu paket kapsamında öncesinde kan tahlilleri, annenin muayenesi ve bebeğin işitme testinin de yer aldığı belirtildi. Ancak "ekstra yapılan testlerde ek ücretler alınabilir" notu da dikkat çekiyor.

Soruşturma kapsamında, yasadışı faaliyet gösteren hastanelerin kapatılması devam ediyor. Şu ana kadar 10 hastanenin ruhsatı iptal edilerek, faaliyetleri durduruldu. Boşalan koridorlar ve taşlanan camlar, bu süreçte yaşananların ciddiyetini gözler önüne seriyor.

“EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALARI UMUT EDİLİYOR”

Evlat acısı yaşayan her ailenin ortak dileği adaletin sağlanması. Yenidoğan çetesiyle ilgili soruşturma artık mahkemeye taşındı. Bakırköy 22. Ağır Ceza Mahkemesi’ne iletilen iddianamenin kısa süre içinde değerlendirilmesi bekleniyor. Aileler, yaşananların faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını umut ediyor. (haber 7)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.