Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seracılarla bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, seracılarla bir araya gelerek onları destekleyeceklerini ifade etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seracılarla bir araya geldi
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, göreve geldiği günden beri esnaf ve üreticiye tam destek verdiklerini vurguladı. Karşıyaka Mezarlığı ve çevresinde faaliyet gösteren seracıların sorunlarını dinleyen Yaşar, ülkenin ekonomik zorluklar yaşadığına dikkat çekerek, üretimin önemini vurguladı.

ESNAFA VE ÜRETİYE DESTEK VERİLDİ

Ülke ekonomisinin canlanması için üretim odaklı politikaların önemli olduğunu belirten Yaşar, esnafa ve üreticiye destek olmaktan bahsederek, cezacı değil, esnafa sahip çıkan bir yaklaşımla hizmet verdiklerini söyledi.

Yaşar, nadir bulunan bir coğrafyada yaşadığımızı belirterek, devletin kaynaklarının savurganlıkla değil, ekonomiye ve vatandaşa katkı sağlayacak projelerde kullanılması gerektiğini dile getirdi. Umutsuzluğa kapılmak yerine, ülkenin zor şartlarda kurulduğunu hatırlatan Yaşar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefine vurgu yaparak, hep birlikte durmadan ve yılmadan çalışıp üretmek gerektiğini belirtti.

yasar.jpg

Ankara Ticaret Odası Çevre Düzenleme ve Yapısalları Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Namet Koçak, bölgede yaklaşık 50 yıldır çiçek üretimi ve satışı yaptıklarını belirtti. Ancak, yapılaşmanın hızlı bir şekilde artması ve kiraların yükselmesi nedeniyle üretim yerlerinde sorunlar yaşadıklarını ifade eden Koçak, Fethi Yaşar ile yapılan bir toplantıda bu sıkıntılarını ilettiklerini ve kendisinin esnaf dostu bir belediye başkanı olduğunu belirttiğini söyledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.