Yenimahalle Demetevler'de sokaklar çöpten geçilmiyor! Vatandaşlar Yenimahalle Belediyesinden hizmet bekliyor

Ankara’nın Yenimahalle ilçesine bağlı Demetevler semtinin ara sokakları çöp sorunuyla karşı karşıya kaldı. Bitişik nizam binaların olduğu, göçmen ve mülteci nüfusunun çoğaldığı bölge çöpten geçilmiyor. anadolugazete.com.tr, Demetveler'deki manzarayı yerinde görüntüledi.

Yenimahalle Demetevler'de sokaklar çöpten geçilmiyor! Vatandaşlar Yenimahalle Belediyesinden hizmet bekliyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Ankara’nın merkez ilçelerinden Yenimahalle'ye bağlı Demetevler semtinde vatandaşlar çöp sorunundan dolayı dertli. Göçmen ile mülteci nüfusunun arttığı bölgede ara sokaklarda çöp birikintileri çoğaldı. Durumdan şikayetçi olan mahalle sakinleri, Yenimahalle Belediyesinden hizmet bekliyor.

img-8886.jpg

DEMETEVLER GÖZDEN ÇIKARILMIŞ

Ankara’nın en büyük ilçelerinden biri olan Yenimahalle'de manzara içler acısı hale geldi. Demetevler metro durağından çıkan vatandaşlar ara sokaklarda dolup taşan çöp konteynerleri ve etrafa dağılmış çöp manzaralarıyla karşı karşı kalıyor.

img-8905.jpg

Edinilen bilgilere göre bölgede Suriye, Irak ve Afganistan'dan gelen çok sayıda yabancı uyruklu vatandaş yaşıyor. Eski yerleşim merkezlerinden biri olan Demetevler'de yabancı uyruklu vatandaşların yaşaması kira fiyatlarını da uçurdu.

img-8920.jpg

Vatan Caddesi Metro B çıkışından Şehit Hüseyin Açıkbaş Sokağı istikametinde oluşan çöp manzarası vatandaşların tepkisine neden oluyor. Mahalle sakinleri, Yenimahalle Belediyesinin sadece çöp konteynerlerindeki çöpleri temizlediğini iddia ederek belediyeyi eleştiriyor. Etrafta biriken çöplerin insan sağlığını tehdit ettiğini belirten bölge sakinleri yetkililerden temizlik konusunda çözüm bekliyor.

img-8916.jpg

Yenimahalle'nin birçok yerinde çöp ve kaldırımların düzensizliği de gelen şikayetler arasında yer alıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.