iPhone 15 Pro Apple'ın en pahalı telefonu olacak!

Apple ürünlerine gelen zammın ardından yeni çıkacak iPhone 15 Pro’nun Apple'ın en pahalı telefonu olacağı iddia edildi. Peki, İphone 15 Pro ne kadar olacak? İşte detaylar…

iPhone 15 Pro Apple'ın en pahalı telefonu olacak!
Yayınlanma:

Apple'ın bir sonraki Pro seviyesindeki iPhone'larının kamera ve yonga setlerinin daha gelişmiş özelliklere sahip olacağı artık bir sır değil. Yeni bilgiler hem iPhone 15 Pro hem de iPhone 15 Pro Max'in benzeri görülmemiş depolama seçenekleri sunabileceğini gösteriyor.

Koreli blog yazarı yeux1122'ye göre, Apple'ın iPhone 15 Pro modelleri 2 TB'a kadar dahili depolama ile satışa sunulacak. Weibo'daki benzer bir gönderi, bu bilgiyi doğruluyor ve bu modellerdeki en düşük depolama seçeneklerinin 256 GB olacağı bilgisine ev sahipliği yapıyor.

YENİ İPHONE'LAR MAKSİMUM DEPOLAMA KAPASİTESİNİ İKİYE KATLAYACAK

Başka bir deyişle Apple, yeni iPhone'larında bulunan maksimum depolama kapasitesini ikiye katlamaya hazırlanıyor. Bir önceki modelde 1 TB'a kadar depolama imkanı sunan ABD merkezli şirket, bu süreçte akıllı telefonlarının tavan fiyatını kaçınılmaz olarak yükseltmeye hazırlanıyor.

0x0-iphone-15-ne-zaman-satisa-cikacak-apple-iphone-15-ozellikleri-ve-fiyati-nasil-olacak-1692105103593.jpeg

Son dönemde, iPhone 15 Pro'nun iPhone 14 Pro'dan daha pahalıya mal olacağına dair pek çok iddia gündeme geldi. Örneğin, iPhone 15 Pro'nun 1TB varyantının, iPhone 14 Pro'nun 1TB varyantından daha pahalıya mâl olacağı sıklıkla dile getirildi.

iPhone 14 Pro Max'in 1 TB modelinin ABD fiyatı, 512 GB'lık versiyonundan yaklaşık 200 dolar daha yüksekti. Bu da iPhone 14 Pro Max'in 1 TB'lık versiyonunun 1.599 ABD dolarlık fiyatı göz önünde bulundurduğumuzda yeni modelin 1.799 dolarlık bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkabileceği yorumlarının yapılmasına neden oldu.

LANSMAN EYLÜL’DE

Apple 2023 için net bir tarih verilmedi. iPhone 15’in Eylül ayında tanıtılacağı düşünülüyor.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.