Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinden sürpriz doğum günü kutlaması

Kırşehir’de Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi Fakültesi öğrencileri, futbol tutkunu arkadaşları Ayhan Allahverdi için halı sahada sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Azerbaycan uyruklu öğrencinin yakın arkadaşları, bu unutulmaz anı futbol oynadıkları sahada gerçekleştirerek dostlarına sürpriz yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinden sürpriz doğum günü kutlaması
Yayınlanma:

Düzenli olarak halı sahada futbol oynayan arkadaş grubu, en heyecanlı anlardan birinde ışıkları kapatarak sürpriz bir doğum günü hazırlığı yaptı. Maç devam ederken ani kararan sahada şaşkınlık yaşayan öğrenciler, kısa bir süre sonra sürprizle karşılaştı. Arkadaşlarının organize ettiği bu doğum günü partisi, pasta ve müzik eşliğinde renkli anlara sahne oldu.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Işıkların kapanmasıyla sahaya giren arkadaşları, hoparlör sistemi kurarak hazırladıkları pastayı sahaya getirdi. Alkışlar eşliğinde sahada mumları üfleyen Ayhan Allahverdi, şaşkınlıkla bu anı yaşadı. Futbol oynarken doğum günü kutlamasıyla karşılaşan genç, böyle bir sürpriz beklemediğini belirterek arkadaşlarına teşekkür etti.

“MUTLU OLACAĞINI DÜŞÜNDÜK”

Kutlamayı organize eden Asaf Aliyev, arkadaşlarının futbol sevgisini bildikleri için böyle bir etkinliği tercih ettiklerini söyledi. Aliyev, “Arkadaşımızın futbol tutkusunu bildiğimizden, bu şekilde bir kutlamanın onu mutlu edeceğini düşündük. Şaşırdı ve çok mutlu oldu. Biz de ona unutamayacağı bir doğum günü yaşattığımız için sevinçliyiz.” dedi.

KIRŞEHİR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.