AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kırşehir'i ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Her Daim Birlikte, Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programı kapsamında Kırşehir'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kırşehir'i ziyaret etti
Yayınlanma:

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığında düzenlenen programda sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Karaaslan, mevcut ve geçmiş dönem il ve ilçe başkanlarıyla da görüşmelerde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında Cacabey Meydanı'nda düzenlenen Kadın Kooperatifleri Fuarı'na katılan Karaaslan, burada kadın üreticilerin el emeği ürünlerini inceleyerek, yerel üretime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Ardından, Anadolu Selçuklu döneminden kalma ve gök bilim medresesi olarak inşa edilen, bugün ise cami olarak hizmet veren 750 yıllık tarihi Cacabey Camisi'ni ziyaret etti.

37. Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde kent merkezinde düzenlenen pilav ve helva dağıtımına da katılan Karaaslan, Ahi geleneğinin önemli bir parçası olan bu etkinliğe katkıda bulundu. Kırşehir’deki Ankara ve Terme caddelerindeki esnafı ziyaret eden Karaaslan, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Karaaslan, ayrıca şehit ve gazi aileleri ile hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlara moral verdi. Son olarak, Ahi Evran Külliyesi içinde yer alan Kırşehir Ahilik Müzesi'ni gezerek, müze yetkililerinden ahilik geleneği hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde Karaaslan'a, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, İl Başkanı Seher Ünsal, İl Koordinatörü Halise Çiftçi, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir ve diğer parti üyeleri eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.