AK Parti, Kırşehir'de kararlı

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Ünsal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Kırşehir ziyaretinde, merkez ve ilçeler olmak üzere ana kademe çalışmalarının değerlendirildiğini belirtti.

AK Parti, Kırşehir'de kararlı
Yayınlanma:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’da AK Parti'nin dünyanın en büyük siyasi hareketlerinden biri olarak 12 milyon civarında üyesi bulunduğunu söyledi.

Makam için değil, hizmet fırsatı yakalamak için siyaset yaptıklarını anlatan Yılmaz, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' diyerek, insanı merkezine alan bir anlayışla hareket ettiklerini, insan hayatını iyileştirmeyi temel hedef kabul ettiklerini söyledi.

Daha sonra partimizin toplantı salonunda il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle ardından da ilçe ve belediye başkanlarımızla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi istişaremizi sürdürdük.

"KIRŞEHİR’İ YENİDEN AK BELEDİYECİLİĞE KAVUŞTURACAĞIZ"

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gelecek nesillere bırakacak miras olarak kıymetli bir şehrimiz ve ülkemiz var. Onun içinde gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Rabbim bize 2023 seferinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmayı nasip etti. Bu gurur, onur, bu şeref bizlere yeter. Yola zor bir dönemde geldik ama yorulmadan çalışacağız. 2023 seferini bizler teşkilatımızla beraber hamd olsun kazandık, çok şükür mahcup olmadık milletimize. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kırşehir yüksek oy ile Cumhur İttifakı'na destek verdi. AK Parti'nin hizmet anlayışını 31 Mart 2024 seçimleriyle Kırşehir Belediyesine yeniden kazandıracağız. Niyetimiz ve gayretimiz var, Rabbim nasip ederse başaracağız. Hep birlikte teşkilatlarımızla birlikte Kırşehir’i yeniden AK belediyeciliğe kavuşturacağız. Kırşehir’e belediyecilik anlamında hizmet ve yatırımları kaldığı yerden devam ettireceğiz

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.