AK Parti, Kırşehir'i kazanmakta kararlı! ''Kırşehir ve ilçeler Ak belediyeciliğe kavuşacak''

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, “Kırşehir ve tüm ilçeleri 2024 yılında AK belediyecilik anlayışıyla hak ettiği hizmete kavuşacak”

AK Parti, Kırşehir'i kazanmakta kararlı! ''Kırşehir ve ilçeler Ak belediyeciliğe kavuşacak''
Yayınlanma:

HABER: ANADOLUGAZETE.COM.TR

2024 yılında yapılacak Yerel Seçimlerde Kırşehir’in yanı sıra, AK Parti’de olmayan tüm ilçelerin yeniden 'AK Belediyecilik' anlayışına kavuşacağını, kendilerinde olan belediyelerde ise hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Ünsal, “Şehrimize ufuk açacak projeler ile 7’den 77’ye halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Üç dönem AK Parti belediye başkanlığının ardından Kırşehir Belediyesi’nin CHP yönetimine geçişinde “Kırşehir neleri kazandı, neler kaybetti?” sorusuna yanıt veren AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, birçok hizmet kaybının yanı sıra yeni projelerin de üretilmediğini söyledi.

Başkan Ünsal, “Belediye hizmetinde yol, çeşme, park yapmak, bunların hepsi belediyelerin asli görevidir. Kırşehir’in manevi değerleri var ve bu değerler arka plandan kaldı. Bizler şehrimize ekonomi yönünden çalışmalarımız olduğu gibi manevi değerler ile ön plana çıkaracağız. Biz gençlerimiz, kadınlarımız, engelli vatandaşlarımıza ve yaşlılarımıza yönelik çalışmalar yapıyoruz. Biz insanımıza nasıl dokunabiliriz, bunun uğraşındayız.” dedi.

Ünsal, “Şehrimizi ve ilçelerimizi nasıl yeniden ayağa kaldırabiliriz bunlar üzerinde çalışmalarımızı başlattık. Allah’ın izni ile biz Kırşehir’i ve ilçelerimizi yeniden imar edeceğiz, aynı zamanda da neslin ihyası için çalışmalarda bulunacağız. Memleketimiz için her zaman dertlendik ve çalışmalarımızı bir an olsun ara vermeden sürdürdük, 2024 yılındaki yerel seçimlerle birlikte hedefimiz Kırşehir’i ve ilçelerimizi en yaşanılır alanlar haline getirmektir. Dün olduğu gibi bugün ve yarında bir an olsun durmadan çalışıyoruz.” diye konuştu.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.