Bozok Üniversitesi, doktor kadrosunu artırmakistiyor

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Araştırma ve Uygulama Hastanesinde doktor kadrosunu genişletmek ve sayıyı arttırmak için çalıştıklarını söyledi.

Bozok Üniversitesi, doktor kadrosunu artırmakistiyor
Yayınlanma:

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Yozgat'ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Turizm Fakültesi Uygulama Oteli'nde gerçekeleşen buluşmada Yaşar, üç aylık görev süresinin de kısa bir değerledirmesini yaptı.


Yaşar, Bozok Üniversitesi'nin kenevir üzerine ihtisas üniversitesi olduğunu ancak araştırma üniversiteleri arasında adının olmadığını söyleyerek, “Üniversitemizin artık sanayiye destek veren bir araştırma modeline dönüşmesini istiyorum. Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin ulusal veya uluslararası düzeyde daha fazla araştırma yapmasını istiyoruz" dedi.


Şehirdeki ve özellikle araştırma ve uygulama hastanesindeki doktor sayısını arttırmak istediklerini söyleyen Yaşar, "doktor kadrosunu arttırmak için çaba sarf ediyoruz dedi. Yeni kadrolar açılacağının müjdesini de veren Yaşar, beyin cerrahisi, göğüs hastalıkları ve çocuk hastalıkları birimlerinde kadrolarını tamamladıklarını açıkladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.