Bozuk para sıkıntısı yaşayan esnaftan ilginç çözüm!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bir fırıncı, bozuk para sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla ilginç bir kampanya başlattı. Mehmet Işık adlı fırıncı, dükkanının camına astığı ilanda, 100 lira değerinde madeni para getiren müşterilere 110 lira vereceğini duyurdu.

Bozuk para sıkıntısı yaşayan esnaftan ilginç çözüm!
Yayınlanma:

Yozgat Yerköy'de yaşayan Fırıncı Mehmet Işık, kağıt para kullanımının yaygınlaşması nedeniyle bozuk para temininde büyük zorluk yaşadıklarını belirtti.

''BOZUK PARA BULMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ''

“Bozuk para sıkıntısı yaşadığımız için bu kampanyayı başlattık.” diyen Işık, “100 lira bozuk para getirenlere 110 lira veriyoruz. Ekmeklerin küsuratlı fiyatlandırılması bizi zorluyor. Herkes kağıt para getiriyor, bozuk para bulmakta güçlük çekiyoruz. Vatandaşlarımıza evlerindeki bozuk paraları getirmelerini öneriyoruz.”

Kampanya, bölge halkının ilgisini çekmiş durumda. Işık, kampanyanın bozuk para sorununu çözmede etkili olduğunu ve vatandaşları bu fırsattan yararlanmaya davet etti. “Bu yöntemle hem bozuk para sıkıntımızı çözmüş oluyoruz hem de vatandaşlarımıza küçük bir teşvik sunuyoruz. Herkesi dükkanımıza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.