Çorum Belediye Başkanı, Filistin’den gelen heyeti Çorum’da ağırladı: STK temsilcileriyle buluşuldu

Kalkilya şehrinden gelen ziyaretçi grubu, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın tarafından ağırlanan bir heyet olarak, yerel sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Çorum Belediye Başkanı, Filistin’den gelen heyeti Çorum’da ağırladı: STK temsilcileriyle buluşuldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çorum'dan dünya geneline kardeşlik mesajları iletilen bir toplantı düzenlendi. Türkiye'nin Filistin ve Kudüs'ün yanında olduğu belirtildi.

ÇORUM'A BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Çorum Belediye Meclisi tarafından kardeş şehir ilan edilen Kalkilya şehrinden gelen heyet, Çorum'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret kapsamında, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın ev sahipliğinde sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldi.

KALKİLYA'NIN YAŞADIĞI ZORLUKLAR DİLE GETİRİLDİ

Toplantı sırasında, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Filistin ve Kudüs'ün haklı mücadelesine her zaman destek vereceklerini ifade ederek duygusal bir mesaj iletti. Ayrıca Kalkilya ziyareti sırasında gözlemledikleri zorlukları ve Kalkilya'nın yaşadığı zorlukları dile getirdi. Kalkilya Belediye Başkanı Faysal Shraim ise, Türkiye'nin Kudüs ve Filistin'in yanında durduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin Filistin için büyük bir destek olduğunu belirtti.

Toplantının sonunda, Kalkilya heyeti İnsani Değerler Platformu üyelerinin sorularını yanıtladı. Bu ziyaret, Türkiye ile Filistin arasındaki kardeşlik ve dayanışma ilişkisini pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.