Çorum'da otomobile çarpan motor sürücüsü yaralandı

Çorum’un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, dönüş yapmakta olan bir otomobile motosikletin çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, Yıldızhan Mahallesi’nde, Zile Caddesi üzerinde gerçekleşti.

Çorum'da otomobile çarpan motor sürücüsü yaralandı
Yayınlanma:

Kazanın, Mehmet B. yönetimindeki 19 ADT 076 plakalı otomobilin dönüş manevrası yaparken, Yasin C. yönetimindeki 19 ADR 458 plakalı motosikletin otomobile çarpmasıyla meydana geldiği öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Yasin C., yola savruldu ve ciddi şekilde yaralandı.

Çevredeki vatandaşların kazayı fark edip ihbarda bulunması üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, onu ambulansla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun hastanede yapılacak kontroller sonrasında netleşeceği belirtildi.

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrol altına aldı. Kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı bir inceleme başlatıldı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili olarak görgü tanıklarının ifadeleri alınırken, güvenlik kameralarının kayıtları da incelenmeye başlandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.