Dönüş yoğunluğu 43 ilin geçiş noktasında havadan görüntülendi

Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte okul öncesi büyükşehirlere dönüş hareketliliği Kırıkkale'de yoğun bir trafikle kendini gösterdi.

Dönüş yoğunluğu 43 ilin geçiş noktasında havadan görüntülendi
Yayınlanma:

Türkiye genelinde yaklaşık 20 milyon öğrencinin okullarına döneceği pazartesi öncesinde, tatil bölgelerinden memleketlerine dönüş yapan vatandaşlar, Kırıkkale'de sıkışan trafikte uzun süre beklemek zorunda kaldı.

43 ilin geçiş noktası olan Kırıkkale'de, kara yolundaki araç trafiği dron ile havadan görüntülendi. Araçlar tampon tampona ilerlerken, trafik yoğunluğu yer yer durma noktasına geldi. Ayrıca, akşam saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle yolun kayganlaşması kazalara sebep oldu.

Kırıkkale’de meydana gelen 7 ayrı trafik kazasında toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Kazaların yaşandığı bölgelerde, trafik ekipleri yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdü ve trafiğin yeniden akışını sağlamak için çaba harcadı.

Yoğun trafik ve yağışlı hava koşulları, sürücüler için zor anlar yaşattı. Kırıkkale’deki bu trafik yoğunluğu, özellikle büyükşehirler için dönüş yapan vatandaşların sabırla beklemelerine neden oldu. Trafik ekipleri, kazaların önlenmesi ve trafiğin daha güvenli hale gelmesi için gerekli tedbirleri almaya devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.