Düğün için havaya ateş eden bir kişi 11 aylık bebeği hayattan kopardı: Evinde yorgun mermi kurbanı oldu

Aydın'ın Söke ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, düğün konvoyundan ateşlenen bir yorgun mermi, evde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera Palabıyık'ın başına isabet etti. Merminin evin tavanından sekerek bebeğin başına isabet ettiği belirtildi.

Düğün için havaya ateş eden bir kişi 11 aylık bebeği hayattan kopardı: Evinde yorgun mermi kurbanı oldu
Yayınlanma:

Olayın ardından kanlar içinde kalan bebek, hızla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen bebek kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Pera Palabıyık’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı saatlerde bölgeden geçen düğün konvoyunu tespit etmek ve sorumluları yakalamak amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı.

Çeltikçi Mahalle Muhtarı Murat Bahadır, mahalle sakinlerine yönelik bir çağrıda bulunarak, "Değerli Çeltikçi Mahallesi sakinleri, Bayındır Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Lisesi civarında bir yorgun kurşunun küçük bir çocuğa isabet ettiğini üzülerek öğrendik. Bugün saat 14.00 sıralarında bu bölgede silah sesi duyan ya da bu konuda bilgi sahibi olan vatandaşlarımızın, emniyet mensuplarına bilgi vermelerini rica ederim," dedi.

Olayın ardından mahallede ve çevrede büyük bir üzüntü ve endişe yaşanırken, polis ekipleri sorumluların yakalanması için titiz bir araştırma yürütüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.