Hüseyin Ata: Hemşehrilerimiz ile dayanışma içinde olacağız!

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanvekili Hüseyin Ata ve beraberindeki heyet Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti.

Hüseyin Ata: Hemşehrilerimiz ile dayanışma içinde olacağız!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanvekili Hüseyin Ata, Genel Sekreter Hacı Derviş Kaplan, Mamak Kırşehirliler Dernek Başkanı Kani Araz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birçok Dernek Başkanı, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i makamında ziyaret ederek STK'lara ve Mamak'a dair görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası anadolugazete.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Genel Başkanvekili Hüseyin Ata, "Kırşehirli Dernekler Federasyonu heyeti olarak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ve Belediye'de kıymetli görevlere seçilen hemşehrilerimiz; Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sarı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Fahri Ünlü‘yü ziyaret ederek birlik ve dayanışma duygularımızı ilettik." dedi.

anadolu-20240530-222338-0000.jpg

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretine gittiklerini ifade eden Ata, son olarak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i de ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette daha önceki Mamak Belediye Başkanları ile yapılan çalışmaları ve yeni yönetimle birlikte yapılacak faaliyetler ile ilgili olarak istişare yapıldığını aktaran Ata, hem vatandaş olarak hem de STK olarak önerileri ile Belediye'ye sürekli destek olacaklarının ifade etti.

anadolu-20240530-222802-0000.jpg

Ziyaretin asıl amacının "Hemşehriler ile dayanışma" olduğunun altını çizen Hüseyin Ata, STK olarak düzeltilmesi gereken sorunları ve yapılacak faaliyetler konusunda Mamak Belediyesi ile sürekli bilgi alışverişinde olacaklarını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.