İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Yozgat'a ziyaret!

Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi tarafından kente kazandırılan 137 milyon lira değerindeki 26 iş makinasının tanıtım töreni, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Yerlikaya, törende yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 22 yıldır süren çalışmalarının güçlerine güç kattığını vurguladı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Yozgat'a ziyaret!
Yayınlanma:

İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yozgat Valiliğine gerçekleştirdiği ziyarette, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, AK Parti ve MHP milletvekilleri ile il protokolü tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Yerlikaya, Vali Özkan'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

''HİZMETLER DAHA YUKARIYA ÇIKACAK''

Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Teşkilatını ziyaret eden Bakan Yerlikaya, İl Başkanı Çelebi Altuntaş'tan kentteki faaliyetler hakkında bilgi edindi. Yerlikaya ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet Meydanı'nda Yozgat Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından temin edilen ve Türkiye'de üretilen iş makinalarını inceledi.

Törende konuşan Bakan Yerlikaya, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde kaymakam olarak çalıştığı dönemi hatırlatarak, "Bizim kışımız gerçekten sert olur, yağış bol olur. 22 yıldan beri AK Parti hükümetlerimizin yapmış olduğu çalışmaları bilmeyen yok ama her zaman gücümüze güç katıyoruz. Burada bulunan 26 araç, 137 milyon lira bugünkü değeri ile bu görmüş olduğunuz araçların tamamı da Allah'a hamdolsun ki yerli ve millidir. Hepsi bizim ülkemizin markaları. Bu araçlarla İl Özel İdaremizin gücü çok da yukarıya çıktı, araçlarımız tazelendi. Yarın bu araçlar kırsal kesim mahallelerimizde, ailelerimize köylerimizdeki vatandaşlarımızın her birine hizmetle buluşacak ve var olan hizmetler daha yukarıya çıkacak. Biz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.