İstanbul'da Mucurluların yağmura rağmen coşkulu buluşması

İstanbul’da düzenlenen Mucurlular piknik etkinliği, yağmura rağmen büyük bir katılımla gerçekleşti. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun gönderdiği Abdallar Grubu ve ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Yeşim Köksal'ın konseri, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

İstanbul'da Mucurluların yağmura rağmen coşkulu buluşması
Yayınlanma:

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun gönderdiği Abdallar Grubu, piknikteki katılımcıları coşturdu. Etkinliğe damga vuran bir diğer isim ise Mucurlu sanatçı Yeşim Köksal oldu. Köksal, bozlak ve türküleriyle hemşerilerine duygu dolu anlar yaşatırken, hareketli eserleriyle de coşkuyu zirveye taşıdı.

GÜNGÖREN’DE MUCURLULAR BİR ARAYA GELDİ

Etkinlik, İstanbul Mucurlular Derneği Başkanı Emekli Albay Tahir Canatan’ın önderliğinde, dernek yönetiminin organize ettiği Güngören Belediyesi Mesire Alanı'nda yapıldı. Derneğin Onursal Başkanı Refik Yücesan ve Miniatürk Müdiresi Ayşe Çağlayan da etkinliğe katılan isimler arasındaydı. Piknik, yıllardır birbirini görmeyen hemşerilerin hasret gidermesine vesile oldu.

adsiz-tasarim-4.png

whatsapp-image-2024-09-16-at-18-04-14-1.jpeg

SELAHATTİN EKİCİOĞLU'NDAN MESAJ

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bir programı nedeniyle etkinliğe katılamadığını belirttiği mesajında, organizasyonun başarılı geçmesi dileğinde bulundu ve tüm katılımcılara selamlarını iletti.

adsiz-tasarim-5.png

TAHİR CANATAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

İstanbul Mucurlular Derneği Başkanı Emekli Albay Tahir Canatan, konuşmasında etkinlik hakkında bilgi vererek, programa katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

whatsapp-image-2024-09-16-at-18-04-14.jpeg

YAĞMURLA BAŞLAYAN ETKİNLİK, COŞKU İLE TAMAMLANDI

Başlangıçta yağmurla bereketlenen piknik etkinliği, havanın düzelmesiyle keyifli bir şekilde devam etti. Etkinlik, katılımcılar arasında yapılan zengin hediyelerle dolu piyango çekilişiyle sona erdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.