Kaman Ceviz Festivali'nde yer kavgası: AK Partili yönetici genç kızın burnunu kırdı

Kaman'da düzenlenen 33. Ceviz Kültür ve Sanat Festivali büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Festivalin son gününde ise istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Sefo konseri sırasında AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, yer tartışmasında 25 yaşındaki Fatma Banu Çoban'a yumruk atarak burnunu kırdı. AK Parti, Ünlüer'i görevinden alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaman Ceviz Festivali'nde yer kavgası: AK Partili yönetici genç kızın burnunu kırdı
Yayınlanma:

Kırşehir'in Kaman ilçesinde Kaman Ceviz, Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl 33'üncüsü düzenlendi. 11-13 Ekim tarihlerinde düzenlenen festival büyük ilgi gördü. Yoğun katılımın olduğu festivalin son gününde ise istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

Sefo konserinde ön taraflardaki boşluğa ilerleyen 25 yaşındaki Fatma Banu Çoban, AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer'in saldırısına uğradı. Ünlüer, yerin kendilerine ait olduğunu iddia eden eşiyle tartışan Çoban'a yumruk atarak burnunu kırdı.

İKİNCİ KEZ AMELİYAT OLACAK

Yere yığılan ve yüzü kanlar içinde kalan Çoban, festival alanındaki sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ünlüer ve eşi ise olayın ardından festival alanını terk etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Burnu kırılan Çoban, nefes alması için ilk ameliyatın yapıldığını, 5 ay sonra ikinci ameliyata gireceğini ve burnunun düzeltileceğini söyledi.

Olayın yaşanmasıyla birlikte harekete geçen AK Parti Bölge Temsilciliği, Ünlüer'i görevden aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.