Kırıkkale Gençlik Merkezine gençlerden yoğun ilgi!

Kırıkkale Gençlik Merkezi, 11-18 yaş grubundaki gençleri yaz tatillerini verimli geçirmeleri için çeşitli sportif ve sanatsal faaliyetlerle buluşturuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteklediği yaz spor okulları kapsamında düzenlenen etkinliklere gençler büyük ilgi gösteriyor.

Kırıkkale Gençlik Merkezine gençlerden yoğun ilgi!
Yayınlanma:

Kırıkkale Gençlik Merkezi, drama, halkoyunları, tiyatro, resim, ahşap boyama, müzik ve çeşitli sportif aktiviteler gibi birçok alanda eğitim imkanı sunuyor. Gençler hem öğreniyor hem de keyifli zaman geçiriyor.

''İLGİ ALANLARINA GÖRE BRANŞ SEÇİYORLAR''

Drama öğretmeni Batuhan Mutlu, yaz okullarının gençler için önemini vurgulayarak, "Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın planladığı yaz okullarını burada gerçekleştiriyoruz. Gençler, kendi ilgi alanlarına göre seçtikleri branşlarda eğitim alıyorlar." dedi. Resim öğretmeni Sümeyye Öztürk ise, "Haftanın 6 günü boyunca devam eden kurslarımızda öğrencilerimiz yaş gruplarına uygun tekniklerle resim yapıyorlar. Karakalem, pastel boya, kuru boya ve yağlı boya gibi farklı tekniklerle eserler ortaya koyuyorlar." şeklinde konuştu.

merkez.jpg

Yaz okullarının gençler için sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağladığını belirten gençlik lideri Gözde Tatlı ise, "Burada gençlerimiz sadece eğlenmiyor, aynı zamanda akıl zeka oyunlarıyla zihinlerini geliştiriyorlar ve liderleri rehberliğinde farklı etkinliklere katılıyor. Bu ortam, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına da yardımcı oluyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.