Kırıkkale Valisi Makas’dan şehit ailelerine ziyaret!

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Hakan Yorulmaz'ın ailesini ziyaret etti.

Kırıkkale Valisi Makas’dan şehit ailelerine ziyaret!
Yayınlanma:

Vali Makas, ziyareti sırasında şehit ailelerinin önemine vurgu yaparak, "Vatanını, milletini, bayrağını korumak için fedai can eyleyen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetleri olan kıymetli ailelerine sahip çıkmak bizim en önemli görevimiz" dedi.

"BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ"

Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, FETÖ'nün 2016 yılında düzenlediği 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan özel harekat polisi Hakan Yorulmaz'ın ailesini evinde ziyaret etti. Ziyarette şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Vali Makas, "Bir ölür, bin diriliriz. Vatanını, milletini, bayrağını korumak için fedai can eyleyen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetleri olan kıymetli ailelerine sahip çıkmak bizim en önemli görevimiz" dedi.

kirikkale-valisi-1.jpg

ŞEHİTLERİMİZİN HATIRASI YAŞATILACAK

Şehit ailelerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Vali Makas, "Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve onların emanetlerine sahip çıkmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

KIRIKKALE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.