Kırıkkale'de 14 şüpheli tutuklandı

Kırıkkale’de polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik düzenledikleri operasyonlarda önemli bir başarıya imza attı.

Kırıkkale'de 14 şüpheli tutuklandı
Yayınlanma:

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdiği operasyonlar neticesinde, 11-18 Ekim tarihleri arasında haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, farklı suçlardan aranan 14 şüpheli de tutuklandı.

Operasyonlar kapsamında, hırsızlık suçundan aranan F.M. 12 yıl, C.T. 3 yıl, F.Z. ve E.O. ise 2’şer yıl hapis cezasına çarptırılırken, dolandırıcılık suçlarından hüküm giyen E.G. ve Z.Z. de 2’şer yıl hapis cezası aldı. Kamu malına zarar verme ve tehdit suçlarından hükümlü olan O.Y. ise 1 yıl hapis cezasıyla yakalandı.

Yakalanan tüm hükümlüler, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilirken, çeşitli suçlarla ilişkilendirilen diğer 14 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. İl genelinde aranan şahıslara yönelik operasyonların devam edeceği belirtildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.