Kırıkkale'de otomobil kamyona çarptı: 3 yaralı

Kırıkkale-Kayseri karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin seyir halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, Rafineri Kavşağı'nda, sabah saatlerinde gerçekleşti.

Kırıkkale'de otomobil kamyona çarptı: 3 yaralı
Yayınlanma:

Edinilen bilgilere göre, H.D. yönetimindeki 71 ADG 956 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen A.Ç.'nin kullandığı 31 AAE 295 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle otomobil sürücüsü H.D. ve araçta yolcu olarak bulunan S.Ö. ile E.Ş. yaralandı. Kazanın, otomobilin kontrolden çıkmasıyla yaşandığı ve araç hızının çarpışmanın şiddetini artırdığı ifade edildi.

Kaza sonrası çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Yaralıların tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazada ağır hasar gören otomobil, hurda yığınına döndü. Trafik ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrollü bir şekilde sağladı. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılarak otoparka götürüldü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.