Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi.

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı!
Yayınlanma:

Operasyonlar, sokak satıcılarının yakalanması ve uyuşturucu suçlarının önlenmesi amacıyla devam ediyor. Yürütülen operasyon kapsamında, İ.C. isimli şahıs gözaltına alındı. Şüpheli şahıs üzerinde yapılan aramalarda 4.63 gram skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmakla suçlanan İ.C. hakkında adli işlem başlatıldı.

YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların aralıksız süreceğini ve suç unsurlarına yönelik operasyonların devam edeceğini bildirdi. Şüpheli şahıs, adli mercilere sevk edilerek yasal süreç başlatıldı.

OPERASYONLAR SÜRDÜRÜLÜYOR

Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadele, toplum sağlığını korumak ve suçları azaltmak için kritik önem taşıyor. Kırıkkale'de gerçekleştirilen bu operasyon, uyuşturucu ile mücadele konusunda yürütülen çalışmaların etkili bir şekilde sürdürüldüğünü gösteriyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.