Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 1 hükümlü yakalandı

Kırıkkale’de, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlar hız kesmeden sürüyor. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, suçluların yakalanması amacıyla yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 1 hükümlü yakalandı
Yayınlanma:

Yapılan denetimler sırasında O.E.B. isimli şahıs, üzerinde 25,24 gram sentetik kannabinoid maddesi ile yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan O.E.B. hakkında adli işlem başlatıldı. Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan yargı önüne çıkarılması beklenen şahsın, yasal süreci devam ediyor.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN K.P. CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak" suçundan 6 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.P., emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. K.P., emniyetteki işlemlerinin ardından Keskin Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Bu işlemle birlikte Kırıkkale’de suçluların adalete teslim edilmesi yönündeki kararlılık bir kez daha gözler önüne serildi.

KIRIKKALE'DE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelede etkin çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan denetimler ve operasyonlarla, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara karşı yürütülen mücadele kararlılıkla devam ediyor.

KIRIKKALE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.