Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: Üzerinde 188 adet uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs gözaltında

Kırıkkale'de, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: Üzerinde 188 adet uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs gözaltında
Yayınlanma:

İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Alınan bilgilere göre, sokak satıcılarının tespit edilmesi amacıyla yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde İ.B. isimli bir şüpheli, gözaltına alındı. Yapılan aramada, şüphelinin üzerinde toplamda 188 adet ecstasy hap bulundu. Narkotik ekipleri, ele geçirilen uyuşturucu maddeleri incelenmek üzere ilgili birimlere teslim etti.

Gözaltına alınan İ.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Kırıkkale Emniyeti, uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesi için yürütülen çalışmalara devam edeceğini ve bu tür suçlarla kararlılıkla mücadele edeceklerini vurguladı. Halkın sağlığını tehdit eden uyuşturucu ile mücadele konusunda vatandaşların da duyarlı olmaları gerektiği belirtildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.