Kırıkkale’nin ilk kent lokantası açıldı

Kırıkkale Belediyesi, şehrin ilk Kent Lokantası'nı açarak vatandaşlara uygun fiyatlarla yemek hizmeti sunmaya başladı.

Kırıkkale’nin ilk kent lokantası açıldı
Yayınlanma:

Kırıkkale'de Ankara Caddesi'nde hizmete giren lokanta, haftanın 6 günü, 12.00-15.00 saatleri arasında açık olacak ve 4 çeşit yemeği sadece 60 TL karşılığında sunacak. Açılış töreninde yoğun bir katılım gözlemlendi. Belediye Başkanı Ahmet Önal, törende duaların ardından lokantanın açılış kurdelesini kesti. Başkan Önal, yemeğini almak için sıraya girerken, aynı zamanda vatandaşlara yemek ikramında bulundu. Günün menüsünde su, tatlı, çorba, pilav ve tas kebabı yer aldı. Yeni hizmet, hem uygun fiyatlı yemek seçeneği sunarken hem de halk tarafından büyük ilgi gördü.

aw288531-05.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kent Lokantası’nın vatandaşlara ekonomik bir çözüm sunduğunu belirterek, “Lokanta, sadece pazar günleri kapalı olacak ve haftanın diğer günlerinde 12.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet verecek. Hizmetten memnun kaldıklarını görüyoruz, eğer vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda değerlendirmeler yapabiliriz” dedi.

aw288531-04.jpg

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, 60 bin emeklinin yaşadığı kentte bu tür hizmetlerin emeklilere rahatlama sağlayacağını ifade etti.

aw288531-02.jpg

Lokantadan faydalanan vatandaşlar, hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Müfit Aslan, “4 çeşit yemek doyurucu ve ücreti çok uygun. Başkanımıza teşekkür ederim” derken, Ali Yarar da, “60 TL’ye dışarıda bir çorba bile içemiyoruz” şeklinde konuştu. Gülhan Mutlu ise Kent Lokantası'nı “mükemmel” olarak değerlendirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.