Kırşehir FSK’ye kadın iş insanı desteği: İlk deplasman galibiyeti geldi

Bu sezon ligde zor günler geçiren Kırşehir FSK, Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyesi Merve Özer’in katkısıyla maça giden taraftarlarının desteğiyle Bursaspor deplasmanından 3 puanla döndü.

Kırşehir FSK’ye kadın iş insanı desteği: İlk deplasman galibiyeti geldi
Yayınlanma:

Ligde oynadığı 5 deplasman maçında sadece 1 puan alan 11 maçta 5 puanla ligin alt sıralarında olan Kırşehir FSK, son dönemde iyi oyununu skora da yansıtmayı başardı. Pazar günü Bursaspor deplasmanına giden ve Fatih Üge, Abdulkadir Kuzey ve Gökdeniz Varol’un golleriyle sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak ilk kez Kırşehir dışında kazanan Kırşehir FSK, Kasım ayında ikide iki yapmış oldu.

KIRŞEHİR VAKFI GENEL SEKRETERİ ÖZER’İN JESTİ VE İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

Maç öncesi Ankara’da çalışan iş insanı Merve Özer’in Ankara’dan kaldırdığı otobüsle Kırşehirli taraftarların Bursaspor karşısında Kırşehir FSK’yi desteklemesine olanak sağlaması takdirle karşılandı. Kırşehir Vakfı Genel Sekreteri de olan Merve Özer’in bu jesti sporda taraftarın gücünün ve dayanışma ruhunun da önemini bir kez daha ön plana çıkardı. İş güvenliği alanında çalışan ve üç büyükşehirde ofisleri bulunan Kırşehir Vakfı Genel Sekreteri de olan Merve Özer, aynı zamanda Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyesi. Özer, Kırşehir tribinünün liderlerinden Halil Kurt’un talebi üzerine Ankara’dan Kırşehir FSK’ye ulaşım sponsoru oldu ve Kırşehir FSK taraftarını deplasmanda takımıyla buluşturdu. Bu buluşma Kırşehir FSK’nin bu sezon ilk kez deplasman galibiyeti almasına da vesile oldu ve Kırşehir FSK, üzerinde dolaşan kara bulutları bir nebze uzaklaştırmış oldu.

Kırşehir FSK, bir sonraki maçta Pazar günü evinde Bucaspor 1928’i konuk edecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.