Kırşehir sayısal loto milyonerini konuşuyor!

Çılgın Sayısal Loto’da haftalardır devreden büyük ikramiye, sonunda sahibini buldu. Kırşehir'de oynayan bir talihli, 6 bilerek 460 milyon 913 bin 735 TL'lik rekor ikramiyeyi kazandı. Kırşehirli milyoner Türkiye tarihindeki en yüksek ikramiyey sahip olarak Kırşehir gündemine oturdu. İşte detaylar...

Kırşehir sayısal loto milyonerini konuşuyor!
Yayınlanma:

Milliyet'in haberine göre, Sayısal Loto’da haftalardır süren devir sonrası, katlanarak büyüyen ikramiye Kırşehir'deki talihliye vurdu. Böylece Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye 460 milyon TL’yi aşarak Türkiye şans oyunları tarihindeki en büyük ikramiye rekorunu kırdı. Bir önceki rekor ikramiye, 31 Aralık 2023 gecesi gerçekleşen Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 400 milyon TL ile kırılmıştı.

ÖNCEKİ REKORLAR

Çılgın Sayısal Loto’da bugüne kadar çıkan en yüksek ikramiye ise 17 Temmuz 2023’teki çekilişte, Diyarbakır Silvan’dan oynayarak altı bilen bir talihlinin kazandığı 247 milyon 659 bin 481 TL idi. Bu yeni rekor, Türkiye’de şans oyunlarına olan ilgiyi daha da artıracak gibi görünüyor.

UNUTULMAZ BİR AN

Kırşehir'deki talihli, Sayısal Loto’nun haftalardır süren devirlerinin ardından büyük bir şans yakalayarak rekor ikramiyeyi kazandı. Bu büyük ikramiye, Türkiye şans oyunları tarihinde unutulmaz bir an olarak kaydedildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.