Kırşehir'de Geleneksel 5. Kömbe Festivali başlıyor

Kırşehir’in Kaman ilçesinde düzenlenecek Geleneksel 5. Kömbe Festivali, 17 Ağustos’ta başlayacak.

Kırşehir'de Geleneksel 5. Kömbe Festivali başlıyor
Yayınlanma:

Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Kargın Yenice Köyü 5. Kömbe Festivali'nde coşku dolu anlar yaşanacak. Bu yıl beşincisi düzenlenen Geleneksel Kömbe Festivali, 17 Ağustos’ta Kargın Yenice Köy Meydanı’nda düzenlenecek.

KÖY SAKİNLERİ KEYİFLİ ANLAR YAŞAYACAK!

Festival, yeni tamamlanan köy konağının açılışıyla başlayacak ve gün boyunca çeşitli etkinliklerle zengin bir program sunacak. Etkinliğin sunuculuğunu TRT'nin yetenekli spikeri Zeynep Köşker yapacak. Köy sakinleri ve ziyaretçiler, değerli sanatçıların konserleri, köyün halay ekibi gösterileri ve davul-zurna eşliğinde keyifli anlar yaşama fırsatı bulacak.

KÖMBE YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Festivalin en heyecanla beklenen bölümlerinden biri olan kömbe yarışması da düzenlenecek. Katılımcılar, en lezzetli kömbeyi yapabilmek için yeteneklerini sergileyecek. Ayrıca, sürpriz oyunlar ve yarışmalarla festivalin coşkusu gece boyunca devam edecek.

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Geleneksel 5. Kömbe Festivali için hemşehrilerine davette bulundu.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Gökçınar, festivalin Kırşehir için çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.