Kırşehir'de otobüs ücretlerine zam! Kırşehir otobüs ve dolmuş ücretleri ne kadar?

Kırşehir Belediyesi, 2024 yılı ağustos ayı olağan meclis toplantısında toplu taşıma ücretlerine zam yapılması kararını aldı. Peki Kırşehir’de otobüs ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar…

Kırşehir'de otobüs ücretlerine zam! Kırşehir otobüs ve dolmuş ücretleri ne kadar?
Yayınlanma:

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Selahattin Ekicioğlu, yolcu başına maliyetin 18 TL olduğunu belirtti ve zarara rağmen kamu yararına taşımacılığı sürdüreceklerini ifade etti.

KIRŞEHİR OTOBÜS ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Toplu taşıma ücretlerindeki yeni düzenlemeye göre, normal yolcu biniş ücreti 8 TL'den 13 TL'ye, indirimli öğrenci ücreti ise 6 TL'den 10 TL'ye çıkarıldı. Ayrıca, Kırşehir’e ikametgâhını aldıran öğrencilerden alınan ücret 5 TL'den 8 TL'ye yükseltildi.

KIRŞEHİR DOLMUŞ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Belediyenin belirlediği tarifeye ek olarak, dolmuş esnafı da zam yaptı. Normal yolcu biniş fiyatını 11 TL'den 15 TL'ye, öğrenci biniş fiyatını ise 8 TL'den 12 TL'ye çıkardı.

ZAMLI TARİFE YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Yapılan zamlı tarife 1 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdi. Artan akaryakıt ve yedek parça maliyetleri nedeniyle yapılan bu zam kararları, toplu taşıma kullanıcıları arasında geniş yankı uyandırdı.

KIRŞEHİR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.