Kırşehir'de uyarıları dinlemeyen kişi boğuldu!

Kaman ilçesinde, Ankara'dan arkadaş ziyareti için gelen Cemil Ö., serinlemek amacıyla girdiği derede boğularak hayatını kaybetti. İkizler köyünde meydana gelen trajik olayda, Cemil Ö., arkadaşlarının uyarılarına rağmen suya girdi ve hayatını kaybetti.

Kırşehir'de uyarıları dinlemeyen kişi boğuldu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cemil Ö.'nün arkadaşları, suya girmeden önce Cemil Ö.'yü "Sazlık var, açılma" ve "Yüzme biliyor musun?" şeklinde uyardı. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, Cemil Ö., son olarak "Yoruldum!" şeklinde seslenirken, arkadaşlarından biri "Yoruldun da ne için gittin, sana gitme dedik?" şeklinde cevap verdi.

kirsehir-1.jpg

Kırşehir'de otobüs ücretlerine zam! Kırşehir otobüs ve dolmuş ücretleri ne kadar?Kırşehir'de otobüs ücretlerine zam! Kırşehir otobüs ve dolmuş ücretleri ne kadar?

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Cemil Ö.'nün gözden kaybolması üzerine arkadaşları durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kısa süre içinde Cemil Ö.'nün cansız bedenine ulaştı.

CENAZE KAHRAMANMARAŞ’A GÖTÜRÜLECEK

Cemil Ö., Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldıktan sonra, memleketi Kahramanmaraş’ta defnedilecektir. Olay, bölgede büyük üzüntü yarattı.

KIRŞEHİR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.