Özgür Özel'den Kırıkkale ziyareti: "Kırıkkale'ye borcumuzu iktidarda ödeyeceğiz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin tarihinde ilk kez kazandığı illerden biri olan Kırıkkale'yi ziyaret etti.

Özgür Özel'den Kırıkkale ziyareti: "Kırıkkale'ye borcumuzu iktidarda ödeyeceğiz"
Yayınlanma:

Kırıkkale’de partisinin il başkanlığı ve yeni seçilen Belediye Başkanı Ahmet Önal’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Özel, Kırıkkale'nin CHP için büyük bir başarıya imza attığını vurguladı.

Özel, ziyaretinde şu ifadeleri kullandı: "Bu şehrin önünü açacak ilk adım atıldı. Genç, dinamik ve çalışan bir belediye başkanı seçildi. Biz Kırıkkale'ye borçlandık. Bu borcu, Kırıkkale'yi özlediği günlere kavuşturarak ödeyeceğiz."

Özel, partisi için Kırıkkale'nin önemine değinirken, "Kırıkkale bize milletvekili ve belediye başkanı verdi. Yüzde 50 oyla bu başarıyı elde ettik. Şimdi hedefimiz Kırıkkale'de iki milletvekili çıkararak Türkiye genelinde de Meclis çoğunluğunu sağlamak" dedi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ise, 47 yıl sonra CHP'nin Kırıkkale'de yeniden kazandığını, bu başarının uyumlu çalışma ve dayanışmanın bir sonucu olduğunu ifade etti. Ziyaretin ardından Özel, kentteki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya geldi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.