Silahlı saldırıda 1 tutuklama geldi

Kırıkkale'de otomobile tabancayla ateş açarak sürücüyü yaralayan 4 şüpheli, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Silahlı saldırıda 1 tutuklama geldi
Yayınlanma:

Olayın ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklanırken, diğer 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 4 Ağustos'ta Ovacık Mahallesi İzmir Caddesi'nde meydana geldi. M.C.Y. ve T.T. isimli şahıslar, seyir halindeki 42 ACY 479 plakalı otomobile tabancayla ateş açtı. Saldırıda sırtından yaralanan araç sürücüsü E.A. (42), otomobiliyle hızla kaçıp Emniyet Müdürlüğü'ne sığındı. Yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için kapsamlı bir çalışma başlattı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını inceleyen ekipler, teknik ve fiziki takip sonucu saldırganları tespit etti. M.C.Y. ve T.T., olayla bağlantılı oldukları belirlenen P.K. ve Ö.Y. ile birlikte saklandıkları evde yakalandı.

Cumhuriyet Savcılığı'nın kararı doğrultusunda yapılan aramalarda, 4 adet ruhsatsız tabanca, 16 adet fişek, 239 adet sentetik uyuşturucu hap, 2 bin 700 avro, 15 adet cep telefonu ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.C.Y. tutuklanırken, diğer 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.